Sava udružuje turističku djelatnost

Bez autora
Oct 25 2011

Nova uprava slovenskog društva Sava Hoteli Bled objavila je da je 21. listopada kranjskom sudu predala ugovor o pripajanju društava Terme 3000, Terme Lendava, Terme Ptuj i Zdravilišče Radenci društvu Sava Hoteli Bled. Kranjski holding Sava na taj način ostvaruje strategiju koja predviđa udruživanje djelatnosti turizma u udruženo društvo, odnosno Sava Hotele Bled koje će se s vremenom preimenovati. Nakon pripajanja, kojim će se temelji kapital Sava Hotela povećati s 11,8 na 39,7 milijuna eura, na svim preostalim destinacijama bit će uspostavljena funkcija izvršnog direktora. Dioničari Save potvrdit će pripajanje na skupštini 24. studenog.

Sava udružuje turističku djelatnostNova uprava slovenskog društva Sava Hoteli Bled objavila je da je 21. listopada kranjskom sudu predala ugovor o pripajanju društava Terme 3000, Terme Lendava, Terme Ptuj i Zdravilišče Radenci društvu Sava Hoteli Bled.

Kranjski holding Sava na taj način ostvaruje strategiju koja predviđa udruživanje djelatnosti turizma u udruženo društvo, odnosno Sava Hotele Bled koje će se s vremenom preimenovati.

Nakon pripajanja, kojim će se temelji kapital Sava Hotela povećati s 11,8 na 39,7 milijuna eura, na svim preostalim destinacijama bit će uspostavljena funkcija izvršnog direktora. Dioničari Save potvrdit će pripajanje na skupštini 24. studenog.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik